Arkitektoniska renderingsbloggar

11 arkitektoniska renderingsbloggar som varje professionell borde använda

Arkitektur har blivit mycket mer interaktiv än tidigare. Idag använder de bästa arkitekterna renderingsverktyg för att visa sina färdigheter och förbättra byggnadsdesign. Det finns dussintals webbplatser utformade speciellt för arkitekter. De erbjuder den perfekta platsen där arkitekter kan granska varandras arbete och hämta inspiration.

Vissa föredrar fotorealism, andra skapar miljöer baserade på verkliga platser, men oavsett vilken metod som är, många arkitekter laddar upp sitt arbete på dessa webbplatser så att andra kan se dem. Så om du gillar arkitektur eller om du behöver några idéer för din egen design, se till att besöka dessa 11 webbplatser ofta.

Arqui9

Arqui9 är känd som en av de bästa bloggarna för arkitektoniska visualiseringar och är en populär plattform där designers världen över kommer för att dela sina idéer. Tyngdpunkten ligger på atmosfärisk stil, och de flesta artister här är mer än villiga att dela med sig av sina färdigheter och hjälpa andra att förbättra sina tekniker.

Varje användare kan ladda upp sitt arbete och få betyg av professionella arkitekter med många års erfarenhet. De kommer inte bara att betygsätta ditt arbete, men de kommer också att ge dig vägbeskrivningar och dela tankar om vad som behöver förbättras.

Samma process upprepas, oavsett om du är professionell eller nybörjare. Arqui9 ger en unik inlärningsupplevelse för alla arkitekter som letar efter nya metoder för deras renderingsprojekt. Idéerna är oändliga, och du kan granska tusentals realistiska renderingar och få tillgång till verktyg och tekniker du aldrig tänkt på tidigare.

Kort sagt, den här webbplatsen är ett måste om du gillar någon form av arkitektur, så vänta inte en sekund till och bli medlem just nu!

Forbes Massie

Forbes Massie är en specialiserad arkitektonisk visualiseringsstudio med över 17 års erfarenhet. Det ansvarar för hundratals högprofilerade projekt över hela Europa och Asien. Studion har dussintals mycket erfarna artister som använder de senaste verktygen och har ett stort öga för detaljer. Du kan se deras arbete i bloggavsnittet, och det är uppenbart att de skapar vackra, funktionella och unika lösningar.

Webbplatsen kan visa hundratals unika mönster med unika funktioner, vilket gör den till en perfekt plattform för att hitta inspiration. Genom att kombinera användningen av material, ljus och komposition är deras CGI-animationer verkligen hisnande och inspirerande.

Det är uppenbart att det mesta av arbetet kretsar kring förorts hem- och byggnadsdesign, och de detaljerade 3D-renderingarna presenteras vanligtvis så realistiskt som möjligt. Som arkitekt eller designer är Forbes Massie en värdefull källa där du kan hitta kreativa lösningar för alla typer av projekt, inklusive interiör- och exteriördesign. Forbes Massie är ett måste om du vill hålla koll på branschens senaste trender.

Ronen Bekerman

När det gäller arkitekturvisualisering och presentationsbloggar är Ronen Bakerman värt att kolla in. Webbplatsen är välkänd bland 3D-renderingskonstnärer och arkitekter från hela världen. Det ger tillgång till ett brett utbud av resurser, handledning och tips som kan hjälpa dig att bli en bättre arkitekt.

Webbplatsen lanserades för att ansluta 3D-artister över hela världen och skapa en plattform där de kan utbyta sina renderingar och förbättra sina färdigheter. Under åren har webbplatsen vuxit till en användbar plattform där artister hittar inspiration, nya renderingsverktyg och förbättrar sina färdigheter.

Webbplatsen organiserar också olika arkitektoniska visualiseringsutmaningar där medlemmar får visa upp sitt arbete och tävla om värdefulla priser. De tillgängliga handledningarna är utformade för att hjälpa yrkesverksamma och nybörjare att hitta nya lösningar för deras renderingsprojekt. Kort sagt, om du letar efter de senaste verktygen inom handeln och tricks som kan hjälpa dig att förbättra dina färdigheter, är Ronen Bekermans webbplats ett måste!

CG-arkitekt

Om du gillar 3D-rendering eller arkitekturvisualisering måste du redan ha hört talas om CG Architect. Det är en blogg som kopplar ihop tusentals designproffs från hela världen och ger dem allt de behöver veta om arkitektur. Du kan bli medlem gratis och när du loggar in får du tillgång till många olika verktyg, sidor och tävlingar.

Användare delar sina 3D-renderingar varje dag, och de bästa designerna väljs ut och belönas varje vecka. På fliken 3D-utmärkelser kan du ladda upp dina renderingar och tävla om några riktigt värdefulla belöningar som väljs varje år. Webbplatsen har också en sida med de senaste nyheterna inom arkitektbranschen, så att du kan hålla koll på den senaste tekniken och designmetoderna.

Men det verkliga värdet på den här webbplatsen är de otaliga renderingen som publiceras av användarna. Några av dem är hisnande och otroliga. De har makten att ödmjuka dig och få dig att känna att du inte vet någonting. Det är vad många artister behöver för att driva sina färdigheter framåt och bli ännu bättre. Om du menar allvar med arkitektur bör CGArchitect vara på din lista över webbplatser.

Gränsen

Till skillnad från de flesta andra bloggar för arkitektonisk visualisering fokuserar The Boundary på animering och VR. Webbplatsen grundades 2014 och har snabbt vuxit till en av de mest inflytelserika bloggarna för arkitektonisk visualisering på planeten. Webbplatsen har långvariga relationer med dussintals toppdesigners och arkitekter. Alla samlades på det här stället för att utbyta erfarenheter och uppfinna nya metoder för 3D-rendering.

Deras studio använder de bästa teknikerna för att blåsa liv i deras 3D-renderingar. Webbplatsen ger åtkomst till flera 3D VR-renderingar som gör att du kan röra dig i rymden, precis som den var riktig. Detaljeringsnivån i dessa mönster är otrolig, och det är uppenbart att de använder de bästa teknikerna för att få det gjort.

Det finns också dussintals olika CGI-design, VR-turer, animationer och så vidare. Det bästa med den här webbplatsen är att du får tillgång till alla typer av material som förklarar revolutionerande tekniker som används för att skapa de många animationerna på webbplatsen. Det är en utmärkt plats för att hitta inspiration, och du kan kontakta ägarna om du har några frågor, förslag eller idéer.

Evermotion

Evermotion har en av de största online-arkitektoniska visualiseringsgemenskaperna på planeten. Det är ingen överraskning eftersom webbplatsen erbjuder alla typer av användbara tips, handledning och tricks som hjälpte hundratals designers att förbättra sina färdigheter i olika 3D-renderingsprogram. Det började som en liten webbplats för arkitekter och 3D-konstnärer och har snabbt vuxit till en livlig gemenskap med tiotusentals medlemmar.

En av anledningarna till detta är Evermotion-forumet, där användare kan utbyta tankar, färdigheter, projekt och hjälpa varandra att nå nya professionella höjder. Webbplatsen innehåller också alla typer av användbara handledning för flera program, inklusive 3ds MAX, Unreal Engine, Blender och så vidare. Om det inte räcker ger webbplatsen också de senaste nyheterna om allt som rör 3D-design.

Dessutom kan du också ladda ner tusentals 3D-modeller gratis och använda dem i dina framtida renderingar hur du vill. Kort sagt, Evermotion är en ständigt växande plattform som har mycket information och kunskap att erbjuda gratis. Testa, så får du se varför vi placerade den på den här listan.

PixelFlakes

PixelFlakes-studior är baserade i London, Storbritannien, och deras webbplats är en skattkista för arkitekter och 3D-designers. Webbplatsen är inte lika rik som några andra från den här listan, men den har fortfarande ett gratis galleri med hundratals 3D-renderingslösningar, varav många sedan dess har byggts i verkligheten. Företaget fokuserar på Photoshop-filer, eftersom det mesta av innehållet görs med denna programvara.

Du kan ladda ner valfri fil på webbplatsen, tillsammans med en snabb uppdelning av designprocessen. Det kan ge dig mycket användbar information och tips som du kan använda för att förbättra din design.

En riktig arkitekt vet att nya knep och metoder ofta gör den mest betydande skillnaden i design, och det här är en av platserna där du kan göra just det. Webbplatsen i sig är ren, smidig och mycket lätt att navigera. Sammantaget erbjuder det några häftiga designlösningar. Du bör definitivt kolla in.

ArchDaily

Om du letar efter en webbplats där du kan anpassa dig till de senaste arkitektoniska knep, tips, nyheter och projekt är ArchDaily ett utmärkt val. Webbplatsen ger tillgång till hundratals pågående projekt och ett massivt bibliotek med både interiör- och exteriördesign som kan hjälpa dig att få de kreativa juicerna att flyta med nya idéer.

ArchDaily är en av de mest populära och största digitala arkitekturtidskrifterna i världen. Det är en plats där du kan granska arbete utfört av de bästa arkitekterna och 3D-designarna i världen. Tyngdpunkten ligger på olika designmetoder, varför du kan hitta ett så stort utbud av olika mönster. Du kan skapa din profil och gå med i tusentals proffs direkt.

Många av dem kommer att betygsätta ditt arbete och ge dig värdefulla råd för att förbättra dina färdigheter i framtiden. Om du menar allvar med arkitektonisk visualisering är den här webbplatsen ett absolut måste.

Arkitekter

Du kan besöka dussintals arkitektoniska visualiseringswebbplatser, men inte många av dem ger så mycket användbar information som Architizer. Denna webbplats är en plats där du kan upptäcka några av de mest fantastiska arkitektoniska projekten på planeten och följa dem när de blir riktiga byggnader. Webbplatsen har så mycket användbar information att ge; varje sammanträde får dig att limmas på skärmen i timmar i taget.

Webbplatsen ger full tillgång till hundratals projekt, 3D-renderingar, bilder och till och med en lista över företag som du kan kontakta för mer information. Den månatliga utmaningen ger dig exakta instruktioner om de senaste designutmaningarna. Om din design vinner får du alla typer av värdefulla utmärkelser och möjligen jobb hos ett av de bästa arkitektföretagen i världen.

Det är tydligt att hela webbplatsen görs professionellt och utformad för yrkesverksamma som vet hur man uppskattar den senaste informationen inom 3D-rendering och arkitektoniska industrier.

Arkitektur / Reddit

Reddit har en av de största online-gemenskaperna i världen. Hundratals miljoner användare kommer till denna webbplats för att dela innehåll och prata om alla typer av ämnen. Ett av dessa ämnen är naturligtvis arkitektur. Oavsett om du gillar Reddit eller inte, den här sidan är en perfekt plats där du kan komma i kontakt med andra 3D-designers och utbyta värdefull information direkt med andra användare.

Självklart uppdateras själva sidan ständigt med nya 2D- och 3D-design och fantastisk arkitekturfotografering. Det är en av de bästa platserna där du kan gå varje dag och hitta en oändlig inspirationskälla för dina projekt.

Många av de människor som är involverade i detta samhälle ger mer än gärna råd och hjälper dig att bli en bättre arkitekt eller designer än du någonsin skulle kunna vara själv. Reddits arkitektursida är ett absolut måste!

Architonic

Sist men inte minst har vi Architonic, en komplett arkitektonisk och designplattform där du kan hitta all slags användbar information om denna bransch. Du kan läsa detaljerade produktrecensioner, berättelser skrivna av andra arkitekter och hitta en oändlig lista med designidéer som du kan implementera i dina egna projekt.

Allt på webbplatsen är ordnat bra, så att du kan hitta specifik information på några sekunder. Kategorierna tar dig igenom specifika designkategorier som möbler, kök, belysning, spännande byggelement och naturligtvis de senaste branschnyheterna. Du kan spendera timmar på att bläddra bland de många artiklarna på webbplatsen, och du kommer att kunna lära dig alla typer av tips och tricks i processen.

Slutsats

Närhelst du behöver inspiration och information om arkitektur, design och visuella verktyg bör dessa elva platser ovan vara mer än användbara. De flesta av webbplatserna erbjuder tillgång till hundratals, om inte tusentals olika renderingar och designlösningar.

Många av dem har professionella samhällen där du kan utbyta idéer och design med många andra designers från hela världen. Se till att du besöker dessa webbplatser ofta, och du kommer verkligen att bli en bättre arkitekt med tiden.